Je bent hier : Getuigenissen  >  De juiste weg ingeslagen
donderdag , oktober , 06 2022

"De juiste weg ingeslagen"

Bij een carriere switch is het belangrijk over de informatie te beschikken, zodat je de beste keuzes kunt maken. Als je gedeeltelijk of volledig wil stoppen met het lanbouwbedrijf, is een goede planning belangrijk.
Een plan, hoe zal alles afbetaald worden, een balans van het bedrijf, en welke inkomsten er nadien kunnen volgen.
Boeren op een Kruispunt heeft me een beter inzicht gegeven over de toestand van mijn bedrijf. Zo kon ik de verdere gedeeltelijke stop uitvoeren en naar de bank trekken met een goed plan, inzicht en kennis van zaken.

Mijn jeugddroom als melkveehouder was van korte duur: het vergaan in de papiermolen, de lage prijzen, ... Al bij al heeft het mij heel wat voordelen en ervaring bezorgd.

Na nog na geen week zoeken, vond ik een job met flexibele uren in een familiaal bedrijf.
Ik moet (lees: mag) nog een kleine 2 maand melken. Ondertussen combineer ik 2 jobs, maar elke maand heb ik mijn loon en extra inkomsten van de overblijvende akkerbouw en vleesvarkens. En straks meer tijd voor mijn gezin. Elke dag meer vrije tijd en des te minder zorgen...

Op deze weg wil ik jullie bedanken, evenals Martine, omdat ik -dankzij Boeren op een Kruispunt- al een beslissing kon nemen voor ik op het kruispunt belandde, en ondertussen (hopelijk) de juiste weg ben ingeslagen.

(naam wel bekend bij vzw)

aanmelden homepage

Ik we​ns hulp

Vraag gratis ondersteuning door vzw Boeren op een Kruispunt:

Ja, ik wens hulp

Of bel gratis 0800 99 138
Of 09 330 67 43

Top